44641

EyeDirect Mark II Focusing Device

Combo Kit

34 995,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager
0

Benytt deg av innbytte

Foto.no tilbyr innbytte for alle produkter som fremdeles er relevante i markedet.


Dette settet med EyeDirect Mark II sammen med skumtilpasset rullekoffert gir en fleksibel pakke som er klar for reise. Mark II tilbyr en fleksibel måte å opprettholde øyekontakt med talenter/intervjueobjekter foran kameraet ditt, og den kan brukes som en teleprompter som viser linjer for at subjektet foran kameraet kan lese dem. Egnet for bruk med kameraer fra DSLR eller speilløst opp til fullstørrelses videokameraer eller digitale kinokameraer med store objektiver.

Som en prompter støtter Mark II iPads/nettbrett opp til 7 x 10" og 3/8" tykke (verken nettbrett eller teleprompter-programvare er inkludert). Den har en 50/50 strålesplitter som lar talentet se teksten uten at den vises på bildet ditt. Fjerning av iPad/nettbrett er der Mark II-designen kommer til sin rett, da den lar talentet foran kameraet se direkte inn i kameraet, samtidig som de ser intervjueren bak kameraet. Du kan også sette inn et bilde eller en overskrift i subjektets synslinje uten at de trenger å se bort fra kameraet for å se det. Den medfølgende rullekofferten har skuminnlegg som beskytter EyeDirect Mark II under transport og oppbevaring.

EyeDirect Mark II
En fleksibel måte å opprettholde øyekontakt med talenter/intervjueobjekter foran kameraet ditt, EyeDirect Mark II er mer enn bare en teleprompter som viser linjer for at subjektet foran kameraet kan lese dem. Den gir også en måte for subjektet foran kameraet å se forskjellige visninger/bilder samtidig som de ser direkte inn i kameraet. Egnet for bruk med kameraer fra DSLR eller speilløst opp til fullstørrelses videokameraer eller digitale kinokameraer med store objektiver.

Som en prompter støtter Mark II iPads/nettbrett opp til 7 x 10" og 3/8" tykke (verken nettbrett eller teleprompter-programvare er inkludert). Den har en 50/50 strålesplitter som lar talentet se teksten uten at den vises på bildet ditt. Fjerning av iPad/nettbrett er der Mark II-designen kommer til sin rett, da den lar talentet foran kameraet se direkte inn i kameraet, samtidig som de ser intervjueren bak kameraet. Du kan også sette inn et bilde eller en overskrift i subjektets synslinje uten at de trenger å se bort fra kameraet for å se det.

Mark II lar deg sette opp intervjueren bak kameraet og til siden, samtidig som talenet foran kameraet opprettholder øyekontakt med intervjueren. Du trenger heller ikke bekymre deg for at intervjueren kommer inn i bildet. Subjektet foran kameraet kan opprettholde fokus og øyekontakt med intervjueren samtidsom de ser direkte inn i objektivet, og dermed opprettholde en sterk forbindelse med publikum. Enheten kan settes opp slik at intervjueren kan sitte på enten side av kameraet uten å påvirke enhetens funksjonalitet. Dette lar deg ramme og komponere bildet som du vanligvis ville gjort, uten kompromisser.

Vingen har 40° justerbarhet lateralt og 35° justerbarhet i vinkel. Dette lar intervjueren finne en behagelig posisjon samtidig som de opprettholder øyekontakt med subjektet foran kameraet. Ved å fjerne vingen kan du installere nettbretttilbehøret, som igjen gjør det mulig å bruke enheten som en teleprompter.

Mark II monteres på en 18" lang plate som festes på stativet ditt. Dette lar deg balansere systemet med forskjellige kameraer, fra DSLR og speilløse til ENG- eller digitale kinokameraer, samt bruke prime- eller zoomobjektiver.

Laget hovedsakelig av ABS-plast er Mark II et lett system som har en 50/50 strålesplitter og kan brukes enten som en teleprompter ved hjelp av det medfølgende nettbretttilbehøret, eller som en optisk enhet som lar subjektet se intervjueren (eller en annen person) samtidig som de opprettholder øyekontakt med kameraets objektiv.

Enheten støtter nettbrett fra 5,5 x 9" til 7 x 10".

Mark II har en åpning på 160 mm på baksiden for objektiver. Den inkluderer en gummi-donut som kan brukes med objektiver med en ytterdiameter fra 52 til 80 mm.

En inkludert opphøyning for DSLR gjør det mulig å bruke DSLR- eller speilløse kameraer.

Du kan justere høyden på enheten med omtrent 4,5" for å plassere den i sentrum av kameraet.

 

EyeDirect rullekoffert for EyeDirect Mark II med skumtilpassing
Denne EyeDirect rullekofferten for Mark II med skumtilpassing beskytter utstyret ditt mot smuss, støt, påvirkning og vann. Kofferten er svart og laget av ultrasterk polypropylenkopolymerharpiks. Den har avtrekkbare låser, hull for valgfrie hengelåser, tetningslist og en innebygd ventil for trykkutjevning. Kofferten kan bæres med de store håndtakene foran og på sidene. Du kan trille den på flatt underlag med det uttrekkbare forlengerhåndtaket og hjul med polyuretan og rustfrie stålkulelager.

Egenskaper
  • Enkelt oppsett
  • Rom for DSLR-er til kameraer i full størrelse med zoom
  • 18" justerbar balansebunnplate og stigerør
  • Enkel konvertering til en AutoCue eller TelePrompter med iPad eller nettbrett (iPad ikke inkludert)
  • Allsidighet til å plassere intervjueren på hver side av kameraet
  • Ingen strøm kreves
  • Høykvalitets strålingsspeil og sekundært glass Edison-speil
  • Beregn for bredeste synsfelt ved 45 grader på AbelCine synsfeltkalkulator

I pakken

  • EyeDirect-enhet med 65/35% strålesplitter og sekundærspeil komplett
  • 18" justerbar grunnplate
  • Stigerør for DSLR-er
  • Gummidonke
  • SKB tilpasset skummontert sak 12" X20" X25" (Sendes som 25x20x15)
  • Sekskantet hodeverktøy og 3/8" × 16 bunnfeste
  • iPad / nettbrett tilbehør for å konvertere system til teleprompter / autocue
  • Komplett system for å montere kameraet, på stativet

Produktinformasjon

Hovedkategori Kameratilbehør
Produktkategori Søkere
Produkttype Søkertilbehør


Produsentens varenrMKIICOMBO