51687

Tilta Cage og baseplate Sony a6

Sony a6000/a6300/a6500

Varenr:117106
Bestillingsvare
  • 0BarCode
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen
4 095,-
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Tilta Cage & Baseplate for A6000 / A6300 / A6500 gir en optimal brukeropplevelse for de kompatible kameraene.

 

En koaksialport er tilveiebrakt (rett under hvor kameraets LCD-skjerm vil sitte) for å drifte ventilasjonsviften av en 12V-strømkilde, for eksempel et D-Tap-utgang fra et ekstra batteri, med en coax til D-Tap-omformerkabel eller Tilta V- Mount Plate Power Supply (modell # BT-003-A), begge selges separat.

 

Øverst til høyre på buret er et kaldt skonfeste for å feste en mikrofon eller et annet annet tilbehør, og to knapper (C1 og C2) som gjør at du enkelt kan endre kamerainnstillinger. Tilgang til kameraets batterideksel er tilgjengelig på bunnen, og det er tilgang til alle knapper og porter. Buret har også HDMI-kabellås på toppen og siden, og en inkludert HDMI til mikro-HDMI-kabel som fester seg i disse låsene for å gi en sikker måte å koble til en skjerm til kameraet. HDMI-kontakten i full størrelse installeres i den øverste kabellåsen og lar deg koble til skjermen din, mens mikro-HDMI-kontakten løper rundt siden av buret og settes inn i den andre låsen som kobles til kameraet. Låsene er avtagbare, som det er mange andre komponenter, selv om buret hovedsakelig er CNC-maskinert fra et enkelt stykke aluminium.

 

 

Bunnplaten festes til bunnen av buret via en effektiv hurtigutløsningsmekanisme, og støtter 15mm LWS stenger (et par gjengede 11,8 "stenger er inkludert). Baseplanen har også en integrert linsenadapterstøtte som er kompatibel med EF til E-Mount og PL til E-Mount Metabones-adaptere (andre, inkludert Metabones Speed ??Boosters, har litt forskjellige former som ikke passer). Linsestøtten skruer inn i et gjenget hull som er tilgjengelig på bunnen av disse adapterene, og støtter adapterens / linsekombinasjonen. Baseplaten har også tre 1/4 "-20 stativmonterte gjengede hull på bunnen, og har en svalehale-design som er kompatibel med svalehaler, for eksempel TT-C16-platen fra Tilta.

Det øverste håndtaket festes også på toppen via en svalehale mekanisme og tilbyr en kald sko, 15mm stangpass og skjøteledninger. Hele riggen gir et utgangspunkt for en komplett skulderrigger. Bare fest ekstra håndtak til stengene foran, og en skulderpute til stengene på baksiden.

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent Tilta


Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
Logg inn for å skrive anmeldelse...
51687
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.