98809

Tokina ATX-i 100mm f/2.8 FF Canon

Canon EF

Varenr:128018
2 stk. Weblager
  • 2Hovedlager
  • 0Skøyen
7 990,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Tokina atx-i 100mm f/2.8 Macro er et kompakt makro objektiv, som tilbyr en maksimal forstørrelse på 1:1 og en fokuseringsavstand på minimum 30 cm. Objektivet bruker en flat-felt optisk design for å gi realistisk gjengivelse, så vel som høy skarphet og klarhet i hele fokusområdet. Dette objektivet er også et glimrende portrett objektiv.

Tokina atx-i 100mm f/2.8 Macro er ideell for nærbilder, er et kort makrotobjektiv, som tilbyr en maksimal forstørrelse på 1:1 sammen med en fokuseringsavstand på 30 cm. Objektivet bruker en flat-felt optisk design for å gi realistisk gjengivelse,  så vel som høy skarphet og klarhet i hele fokusområdet.

I tillegg til et flerlags-belegg som har blitt brukt for å redusere strølys og ghosting for økt kontrast, har dette objektivet også en enkelttrykks fokuskoblingsmekanisme for raskt å skifte mellom AF- og MF-innstillinger samt en bryter som hjelper deg med å oppnå raskere fokuseringsytelse på nært hold.

  • Denne korte telefoto-primeen er designet for fullformat Canon kamera med EF-fatning, men kan også brukes med APS-C-modeller der den gir en ekvivalent brennvidde på 160 mm.
  • Ekte makroutforming gir en maksimal forstørrelse i størrelse 1:1 sammen med en fokuseringsavstand på 30 cm som passer til fotografering av nærbilder.
  • Flat-field optisk design hjelper til med å redusere feltkurvaturen kraftig for å oppnå jevn, kant-til-kant skarphet og belysning i hele blenderåpningen og fokuseringsområdene.
  • Flerlags coating hjelper til med å hindre strølys og ghosting i objektivet når du arbeider under sterke lysforhold.
  • Autofokussystem tilbyr raske, presise fokuseringsegenskaper og en enkelttrykks fokuskoblingsmekanisme som gir rask veksling mellom autofokus og manuell fokusinnstilling ved enten å skyve eller trekke fokusringen. Når den er satt til manuell, er fokusresponsen spesielt jevn og oppnås ved harde stopp i endene av fokusområdet.
  • Utstyrt med en manuell blenderring basert på Ai-standarden for å tillate bruk av dette objektivet med en rekke Nikon F-mount-kameraer, inkludert filmkameraer.
  • Begrensningsbryter for fokusområde kan låse fokusområdet til et makroområde for raskere nærfokusering og for å unngå unødvendig AF-jakt.
  • Ni blenderlameller bidrar til en behagelig bokehkvalitet.
Teknisk info

Produktinformasjon

Autofokus Ja
Bildestabilisator Nei
Diameter obj (mm) 73
Farge Sort
Fatning Canon EF
Filterstørrelse (mm) 55
Fullformat Ja
Hovedkategori Objektiver til kamera og video
Iris blader 9
Korteste brennvidde obj 100
Lengde Objektiv (mm) 95,1
Lengste brennvidde 100
Nærgrense i cm 30
Objektivtype Makro
Produktkategori Kameraobjektiv
Produkttype Speilrefleks
Produsent Tokina
Største blender tele f/2.8
Største blender vidvinkel f/2.8
Vekt Objektiv (g) 490
Værtettet Nei


Tilbehør
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
98809
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.