182925 182925 182925 182925

Ubiquiti Networks UniFi AP AC PRO

1 840,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager

UniFi® fra Ubiquiti Networks er det revolusjonerende Wi-Fi-systemet som kombinerer bedriftsytelse, ubegrenset skalerbarhet og en sentral styringskontroller. UniFi 802.11AC Dual-Radio Access Points (APs) har en raffinert industriell design og kan enkelt installeres ved hjelp av den medfølgende maskinvaren.

UniFi Controller-programvaren er lett tilgjengelig gjennom en hvilken som helst standard nettleser, og er en kraftig programvaremotor ideell for klientdistribusjoner med høy tetthet som krever lav latens og høy oppetidytelse.

Bruk programvaren UniFi Controller for å raskt konfigurere og administrere et Wi-Fi-nettverk i bedriften - ingen spesiell opplæring kreves. RF-kart og ytelsesfunksjoner, sanntidsstatus, automatisk registrering av UAP-enheter og avanserte sikkerhetsalternativer er integrert sømløst.

Spar penger og spar tid

I motsetning til tradisjonelle enterprise Wi-Fi-systemer som bruker en maskinvarekontroller, leveres UniFi med en ikke-dedikert programvarekontroller som kan distribueres på en PC-, Mac- eller Linux-maskin på stedet; i en privat sky; eller ved å bruke en offentlig skytjeneste.

Kraftig maskinvare

UniFi 802.11AC dual-radio AP-er har det siste innen Wi-Fi 802.11AC MIMO-teknologi.
Intuitiv UniFi Controller-programvare
Konfigurer og administrer AP-ene med det brukervennlige grensesnittet som er enkelt å lære.

Kan utvides

Ubegrenset skalerbarhet: bygg trådløse nettverk så store eller små etter behov. Start med en (eller oppgrader til en trepakke) og utvid til tusenvis mens du opprettholder et enkelt enhetlig styringssystem.

UAP-AC-PRO

Distribuer UniFi AC Pro AP innendørs eller utendørs, i trådløse nettverk som krever maksimal ytelse.
UniFi AC Pro AP har en værbestandig design og har samtidig dobbeltbånd, 3x3 MIMO-teknologi og praktisk 802.3af PoE / 802.3at PoE + -kompatibilitet. Den er tilgjengelig i enkelt- og fempakker.

Produktinformasjon

Hovedkategori Data
Merker Ubiquiti Networks
Produktkategori Nettverk
Produkttype Aksess punkt


Produsentens varenrUAP-AC-PRO