57469

Wacom Bamboo Ink Plus, Black, stylus

Digital penn for Windows Ink

1 105,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager

Wacom Bamboo Ink Plus i svart er smart digital penn for notering, tegning og skissering, for Windows Ink. Pennen er designet for å ta kreativiteten din videre på skjerm og kan fange ideene dine så naturlig som på papir.

En naturlig penn opplevelse

Ta notater og uttrykk deg selv på en realistisk måte med Bamboo Ink Plus. Ulike funksjoner lar deg tilpasse pennen din slik at den passer til hva du merker, tegner eller skisserer.

Full av presisjon

Med lett berøringsrespons, vises selv de minste strøk enkelt og nøyaktig. Bamboo Ink Plus har også en sensitiv spisset tupp som gjør hvert strøk til en presis digital refleksjon av dine ideer.

Opprett på et øyeblikk

Start Windows Ink Workspace ved å trykke på Bluetooth-knappen. Deretter blir du kreativ med forhåndsinstallert sketchpad, skjermskisse eller andre pennoptimale apper.

Lad og gå

Du trenger ikke å bytte batterier. Bamboo Ink Plus har en USB-C-kontakt, så det blir ingen avbrudd i ideens strømning.

Bamboo Ink Plus føles lett og fin i hånden. Pennen har en ergonomisk triangulær profil og myk overflate for et komfortabelt og godt balansert grep. Kjegleformen gir også en jevn linje og den kjente blyantlignende følelsen.

En penn for mange enheter

Bamboo Ink Plus fungerer med et bredt spekter av pennaktiverte enheter, og synkroniseres med både Wacom Active ES-protokollen og Microsoft Pen Protocol (MPP). Sjekk wacom.com/comp for en liste over testede enheter.

App for å ta deg videre

Du kan holde ideene dine levende ved å redigere og forbedre dem, ved hjelp av pennen i Bamboo Paper-appen, noe som gir følelsen av en notatbok.



 

Produktinformasjon

Hovedkategori Data
Merker Wacom
Produktkategori Tegnebrett
Produkttype Tilbehør


Produsentens varenrCS322AK0B