97624 97624 97624 97624 97624 97624

X-Rite i1 Display Pro Plus, Colorimeter

Kalibrering til monitorer OLED, HD & HDR

Varenr:127573
Ubekreftet - Nytt parti på vei inn...
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen
6 stk. Leverandørlager
3 650,-
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

X-Rite i1 Display Pro Plus er den ultimate skjermkalibrering for de mest krevende filmskapere og fotografer som leter etter avanserte alternativer og maksimal kontroll for superlyse HD- og HDR-skjermer.

i1Display Pro Plus har ny teknologi for å imøtekomme behovene til filmskapere, redaktører, fargestoffer og fotografer som jobber med dagens kontinuerlig utvikling av lyse HD- og HDR-skjermer. I1Display Pro Plus-kolorimeteret er uovertruffen og måler opptil 2000 nits for å oppnå den høyeste grad av fargenøyaktighet på skjermen for redigerings- og referanseskjermer, bærbare datamaskiner, mobile enheter og projektorer.

For profilering av OLED-, HD- og HDR-skjermer, leverer i1Display Pro Plus ultimate funksjoner og teknologien for å oppnå optimal sortnivå så vel som riktige nøytrale detaljnivåer for mer definerte skyggedetaljer og høyere nøyaktighet i mørke farger.

Den medfølgende i1Profiler-programvaren støtter HDR og video-arbeidsflyt, mens i1Display Pro Plus-kolorimeteret er designet for nåværende og fremtidige skjermer med høy lysstyrke, noe som gjør dette til den mest kapable og fremtidssikre løsningen som er tilgjengelig i dag.

I1Display Pro Plus er den ultimate skjermkalibreringsløsningen for Creative Perfectionists som krever de mest avanserte alternativene og maksimal kontroll over kreative arbeidsflyter i dag og fremover.

Funksjoner

i1Display Pro Plus inneholder alle de flotte funksjonene som finnes i i1Display Pro til profilmonitorer, projektorer og mobile enheter, pluss disse tilleggsfunksjonene:

  • Mål nøyaktig lysstyrke / lysstyrkenivåer opp til 2000 nits.
  • Få riktige nøytrale detaljnivåer og høyere nøyaktighet i mørke farger med ny subtraksjonsteknologi for svart strøm, spesielt fordelaktig på OLED-skjermer eller et hvilket som helst skjerm som kan oppnå nær null svartpunkt.
  • BT.1886 standard gamma-kurve - standarden for HDTV - er spesielt gunstig for 3D LUT-arbeidsflyter og HDR-støttede skjermer for å minimere klipping i mørkt område, samt oppnå bedre oppførsel hos svarte og glatte til ideelle detaljnivåer.
  • USB-C-kompatibel med inkludert USB-C til USB-A-adapter

Monitor kalibrering

Redigering og fargegradering av videoopptak vokser med store sprang, og nødvendigheten av nøyaktig fargeforestilling på skjermen er enda viktigere. Den eneste måten å redigere video nøyaktig på er å se på opptakene dine nøyaktig. Enten du er filmskaper, fotograf eller begge deler, i1Display Pro Plus bruker avanserte teknologier for å perfeksjonere fargen din gjennom hele produksjons- og etterproduksjonsflyten, og sørg for at det du ser er det du får.

Projektor kalibrering

Nå kan de projiserte presentasjonene dine se ut som skjermen. Bygg en nøyaktig projektorprofil på få minutter - det er like enkelt som å bygge en skjermprofil. Prosessen tar alle romforholdene i betraktning - projiserte farger, skjermfarge og rombelysning - slik at du kan være trygg på at dine projiserte bilder viser slik du hadde tenkt.

Kalibrering av mobil enhet

Last ned den gratis ColorTRUE-mobilappen for å kalibrere dine mobile enheter for en ekte fargeopplevelse fra mobil til desktop på alle bildene dine.

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent X-Rite


Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
97624
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.