41786 41786 41786

Zacuto Z-HRCH-M2 Canon C300 Mark II

Håndtak EOS C300 Mark 2

Varenr:113814
Bestillingsvare
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen
7 145,-
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

 

Dette settet gir et enkelt, men fleksibelt system for håndtering av kameraet. Et system som du kan justere ved å skyve rekylhåndtaket langs lengden på 3 "Z-skinnen for å oppnå en komfortabel driftsbalanse på kameraet. Håndtaket inneholder to kaldskomonteringer, og hjelmens tilbehørsmontering holder økt tilleggsutstyr som du kan bruke med kameraet ditt.
C300 Mark II hjelm for Canon C300 Mark II kamera
Designet spesielt for å jobbe med Canon C300 Mark II, er C300 Mark II Helmet til Canon C300 Mark II et mini-bur som sikkert monterer på kameraet med de fire monterte skruene. Den gir flere gjengede 1/4 "-20 og 3/8" -16 gjengede tilbehørs monteringshull og har plass til en valgfri Canon mikrofonholder. Du kan også montere en valgfri stigerplate på forsiden av enheten, som gjør det mulig å montere valgfrie stangklemmer.


3 "Z-Rail
Zacuto 5 "Z-Rail brukes til å montere en rekke Z-Rail-tilbehør til en rekke kompatible kameraer, inkludert RED Epic / Scarlet, Canon C300 / C500 eller Black Magic Cinema Camera, og er også ideell til bruk på et andre kamera for å muliggjøre raskere bytte av tilbehør mellom de to kameraene. Det festes via to medfølgende 1/4 "-20 skruer som kan være mellom 3/8" og 2-5 / 32 "fra hverandre.


Recoil Handle
Zacuto Recoil Handle er et håndtak med maple-wood-lined, som festes til en Z-Rail eller kompatibel monteringsskinne. Dette gir et komfortabelt, men sikkert håndtak for kamerarigget ditt, og montering i skinneform gir deg mulighet til å justere håndtaket langs lengden på skinnen for å forbedre balansen. Den har to kaldskofester (en vertikal og en horisontal) og sikrer begge festene med en enkelt spak. Det integrerte 1/4 "-20 gjengede monteringshullet og 15 mm stangklemmer utvides ytterligere på Recoil Handle's nytte.

Maskinert aluminiumkonstruksjon gir balanse mellom styrke og vekt, og enheten er anodisert for korrosjon og slitestyrke. Store, fjærbelastede låsearmer gir et godt grep og muligheten til å stramme klemmene uten å dreie løftene i hele 360 ??° -området.

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent Zacuto


Tilbehør
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
41786
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.