69260 69260 69260

Zacuto EVA1 Z-Finder Recoil

with Dual Trigger Grips

Varenr:126997
Bestillingsvare
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen
30 211,-
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

EVA1 EVF Recoil Pro V2 er en skulderrigg designet spesielt for Panasonic EVA1. Dette er en Next Generation Recoil rigg designet for optimal balanse og komfort når skulderen er montert eller på et stativ. Når objektiv og kameraer har like vekter, er balansepunktet der objektivet møter kamerahuset. I en skuldermontert rigg, må balansepunktet være rett over skulderen din, noe som setter kameraet bak deg. Recoil-riggen justeres for det balansepunktet og flytter fokus, overvåking og kamerakontroller fremover, og skaper en lettere, kortere og riktig balansert rigg.

I pakken

VCT Pro - denne baseplaten har en glidende topplate for raskt å fjerne kameraet fra riggen eller raske bytter, en innebygd, buet skulderpute, en v-kil stativkontakt (med ¼”20 og 3/8” 16 gjenge (tilleggsutstyr). Den har avtagbare og uttrekkbare 6,5" iris stenger og rader med ¼" 20 skruehull langs sidene for tilbehør. Den har hurtigutløsende 15mm stangdeler bak. Det innfelte stangfeste gir maksimal plass til tilbehør som kan brukes under kameralinsen .

EVA1 Trigger Grip - flytter Panasonic EVA1 kameragrep til en komfortabel håndtaksposisjon for skulderrigger. Våre triggergrep er de mest justerbare grepene som er tilgjengelige. De gir mulighet for 360° -håndsvisning med et enkelt trykk på en avtrekker. Vend den ned for et lavt, bunnsolid håndtak. Løft den opp for mer av en Aaton-stilposisjon. Eller snu dem raskt begge deler opp for å sette kameraet flatt på bakken eller til oppbevaring i etui. Eller forskyv dem hvis det er mer behagelig for deg. Lengden på håndtakene kan også justeres ved å løsne en rød spak og trekke grepet ut eller skyve inn

Topphåndtak med 15mm stanglås - Dette slanke topphåndtaket har flere ¼" 20 og 16 skruehull for montering av diverse tilbehør. 15mm stanglås gir en sidevendt stangport for montering av Axis Mini eller en Zamerican arm.

EVA1 topplate - EVA1 topplate har en innebygd Z-Rail perfekt for å legge til Zacuto topphåndtak eller rekylhåndtak. Eller hvis ønskelig, kan du koble Panasonic-kamerahåndtaket på plass igjen. Topplaten har et mangfold av ¼" 20 og 16 skruehull for montering av diverse tilbehør. På baksiden av platen er en 15 mm stangport for en Zamerican arm eller annet 15mm tilbehør - perfekt for å flytte Panasonic LCD på en artikulerende arm.

Denne riggen er også tilgjengelig med Dual Grips.

Merk

Denne riggen krever tillegg av en monitor eller Zacuto Gratical EVF. IKKE INKLUDERT I DETTE KIT.


 

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent Zacuto


Tilbehør
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
69260
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.