99406 99406 99406 99406 99406

Zacuto Z-Finder Pro 2.5x Lupesøker

"Den beste" Lupesøkeren for DSLR

Varenr:128166
4 stk. Weblager
  • 2Hovedlager
  • 2Skøyen
3 999,-
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Z-Finder Pro 2.5x for 3.2"-skjermer fra Zacuto er en optisk søker som videografer kan finne nødvendige for å skyte skarp, stabil video på DSLR-kameraer som Canon 5D MkIII, Nikon D800 eller andre med LCD-skjerm i samme størrelse. Når du skyter håndholdt eller på et stativ, gjør Z-Finder Pro kameraets 3,2-tommers LCD-skjerm til en klar, lett å fokusere søker som lar deg se bildet i forstørret detalj, selv under det strålende sollyset. Like viktig, Z-Finder Pro gir en ekstra grad av håndteringskomfort og et avgjørende kontaktpunkt - mellom kamera og øye - som gir stabilitet til enhver håndholdt video.

Komfort for øyet

Pro 2.5x-versjonen tilbyr en justerbar diopter for nær- eller nærsynte brukere, og LCD-bildet er forstørret med en faktor på 2,5x, slik at du kan se alle detaljer for fokusering. Diopterns utvidede rekkevidde på -4,75 og oppover gjør det spesielt nyttig for de som er nærsynte.

Smart montering

Z-Finder festes til kameraet ditt med den medfølgende Gorilla grunnplate og monteringsramme, som monteres til bunnen av kameraet ved hjelp av en standard 1/4"-20 skrue. En non-stick gummibagside sikrer en tett passform og forhindrer riper i LCD-skjermen, slik at hele Z-Finder raskt smeller av når den ikke er i bruk.

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent Zacuto


Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
99406
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.