109896

Zacuto C500 Mark II Recoil Pro

Varenr:130018
Bestillingsvare
 • 0Hovedlager
 • 0Skøyen
15 995,-
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

C500 Mark II Recoil Pro fra Zacuto er en skulderrigg designet spesielt for Canon C500 Mark II kamera. Den inkluderer en VCT Pro grunnplate, en topp plate, en rosett trigger utløsergrep og et håndtak. Riggen balanseres over skulderen din, og plasserer kameraet bak skulderen og flytter fokus, overvåking og kamerakontroller fremover for å lage en lettere, kortere og riktig balansert rigg.

 

 

Zacuto VCT Pro Baseplate

Med innebygd ergonomisk skulderpute, 10" skyvebane, ekstra plass for tilbehør foran, VCT14-kompatibel V-kile, røde knapper og spaker rundt, er dette den stilige VCT Pro baseplate fra Zacuto. Bruk den med alle typer kameraer, fra DSLR til større modeller, som Alexa.

 


 

Mulighet til å installere tilbehør

En del av grunnplaten strekker seg utover 15mm LWS stangadapteret foran. Med stangadapteren tilbakelent, har du ekstra plass til å montere tilbehør under objektivet, slik at du kan plassere kameraet lenger bak på platen, og holde balansepunktet til riggen din rett over skulderen.  Det er også en 15 mm LWS stangadapter på baksiden. VCT Pro baseplate har en 10" skyvebane, som gir plass til å justere balansen optimalt etter hver objektivbytte. Dessuten kan den medfølgende røde kameraplaten løsnes av en fjærbelagt spak i stedet for en skrue, slik at du kan gjøre justeringer raskt og enkelt. For å frigjøre og fjerne platen (og kameraet) enkelt, trykk på en rød knapp på siden av grunnplaten og skyv platen ut.

 

 

 

ARRI M6 rosett

En ARRI M6 rosett er tilgjengelig foran for å feste tilbehør og grep, og det er også tre 1/4 "-20 gjengede hull på siden som gir ekstra monteringsalternativer. 1/4" -20 og 3/8 "-16 stativ monteringshull er tilgjengelige på bunnen i stedet for V-kilen. Skulderputen går langs hele lengden og bredden på grunnplaten, og er laget av gelpolymer. To 6,5" 15mm stenger er inkludert. En 1/4 "-20 og en 3/8" -16 skrue som passer til kameraplaten.

 

 

Egenskaper:

 • Frontstangadapteren er satt langt bak, noe som gir mer plass for tilbehør, og lar kameraet plasseres lenger bak for bedre balanse
 • 10" skyvebane (med fjæret spak) for balansejustering etter objektivbytte
 • VCT14-kompatibel V-kile
 • 1/4 "-20 og 3/8" -16 stativmontering hull
 • Ergonomisk gelpolymer skulderpute
 • 15 mm LWS stangadapter på baksiden
 • ARRI M6 rosett
 • Tre 1/4 ”-20 gjengede hull for tilbehør
 • Inkluderer to 6,5 "15mm stenger
 • Inkluderer 1/4 "-20 og 3/8" -16 skruer

 

 

Zacuto Rosette Trigger Grep

Zacuto Rosette Trigger Grep er en justerbar greppsflytter for ARRI rosettmontert kamera eller objektivgrep. Den er designet for å festes til kamerastøtter som har en ARRI-rosett, inkludert Zacuto VCT Pro baseplate. Grepet kan roteres hele 360° ved hurtigpressing av en spak, og komponenten som holder grepet ditt kan justeres fremover og bakover ved å dra i en annen spak. I motsetning med et standard håndtak, trenger disse spakene ikke å skrus løs, men kan bare trykkes på. Grepet kan også justeres i lengde ved å løsne en annen spak.

 

 

 

Zacuto Canon C500 Mark II Topp Plate

Canon C500 Mark II topplaten fra Zacuto festes på toppen av C500 Mark II kamerahuset. Den har en integrert Z-Rail som lar deg skyve et festet håndtak fremover og bakover for bedre balanse. Platen har en 15mm stangbrakett og et rillet feste for C500 Mark II LCD.

C500 Mark II topplate har også flere 3/8 "-16 og 1/4" -20 tråder, i tillegg til anti-vri-montering i ARRI-stil for å feste tilbehør.

 

 

Egenskaper:

 • Integrert Z-Rail
 • 15mm stangbrakett
 • Aktiverer justering av håndtaket fremover og bakover
 • Flere tråder i 3/8 "-16, 1/4" -20 og ARRI-stil

 

 

 

Zacuto Recoil Håndtak

Zacuto Recoil Handle er håndtak av lønnetre som monteres på en Z-Rail eller kompatibel monteringsskinne. Dette gir et komfortabelt, men sikkert håndtak for kamerariggen din, og monteringen i skinnestil lar deg justere håndtaket langs skinnens lengde for å forbedre riggenes balanse. Den har to coldshoe fester (en vertikal og en horisontal) og sikrer begge festene med en enkelt spak. Det integrerte 1/4 "-20 gjengede monteringshullet og 15mm stangklemmer utvider ytterligere Recoil Handle's nytteverdi. Maskinert aluminiumskonstruksjon gir en balanse mellom styrke og vekt, og enheten er anodisert for korrosjon og slitestyrke. Store, fjærbelastede låsespaker gir et godt grep og evnen til å stramme klemmene uten å rotere spakene i hele 360° -området.

 

 

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent Zacuto


Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
109896
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.