45861 45861 45861 45861 45861 45861 45861 45861 45861 45861 45861 45861

Zhiyun Weebill LAB

Next level stabilisator

Varenr:115170
5 stk. Weblager
  • 0BarCode
  • 3Hovedlager
  • 2Skøyen
3 437,-
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Zhiyun Weebill Lab er en håndholdt og lett stabilisator (gimbal) som passer både DSLR- og speilløse systemkameraer. Det allsidige og ergonomiske designet gjør det mulig å enten holde stabilisatoren i en tradisjonell oppreist posisjon eller i en praktisk underhåndsposisjon ved å montere stativet som et håndtak. Dermed kan man enkelt finne den beste arbeidsposisjonen for alle typer filminnspillinger.

Rask og enkel balansering

Weebill Lab er utstyrt med et robust, gummibelagt håndgrep med innebygget stativ som gir utmerket håndtering. Men like viktig er det nye balanseringssystemet, 2.0. Det er utstyrt med en sperre på hver aksel som tillater at man låser visse aksler samtidig som man balanserer en annen, noe som forenkler bruken.

 

Den aktuelle innstillingen kan dessuten lagres til neste gang, og sammen med doble medfølgende Arca-Swiss kompatible hurtigplater er dette en perfekt stabilisator for filmskapere som raskt vil kunne sette i gang innspilling hvor og når som helst.

Minimal vekt og maksimal nyttelast

Weebill Lab veier ca. like mye som en stabilisator for mobiltelefoner, men kan håndtere et utstyr som veier helt opptil 3 kg. Dermed er den kompatibel med de mest populære DSLR og speilløse kameraene samt objektivkombinasjonene på markedet. Sammenlagt for oppbevaring tar den ikke mer plass enn et A4-ark!

Intuitiv OLED-skjerm

Det intuitive grensesnittet tar hjelp av en OLED-skjerm som viser tilkoblingsstatus, batterinivå, stabilisatormodus og flere kamerainnstillinger, slik at man får fullstendig kontroll over hver detalj under innspillingsjobben.

10 timers batteritid

To Zhiyun standardbatterier, modell 18650, gir Weebill Lab opptil 10 timers kontinuerlig filming på bare én lading. Stabilisatoren kan dessuten lade kameraet under innspillingen, slik at man slipper å avbryte for å bytte kamerabatterier.*

 

*Fungerer kun med kameraer som støtter USB-lading

Trådløs telefonkontroll

Weebill Lab gjør det mulig å skape en trådløs tilkobling til en mobiltelefon eller et nettbrett, og bruke denne som en bevegelsessensor og kontrollenhet. Ved å flytte på telefonen styrer du stabilisatoren i realtid. Telefonskjermen brukes også for realtidsvisning og valg av bildeutsnitt under innspillingen, og for å stille inn parametere i kameraet. Takket være den kan du spille inn video fra helt nye vinkler!

Go-modus for raske scener

Med ett enkelt trykk på Go-knappen blir kameraet og stabilisatoren klart til å håndtere ekstreme sportscener. Her frigjøres det fulle potensialet i stabilisatorens motorer slik at den klarer å henge med ved raske bevegelser og overganger, som når man løper eller filmer fra en bil eller sykkel. Med Go-moduset kan du skape akkurat så actionfylte scener som du ønsker!

Avanserte automatiske funksjoner

Med hjelp av ZY PLAY-appen (tilgjengelig for iPhone og Android) får Weebill Lab støtte for ulike avanserte funksjoner som Panorama, Focus Timelapse, Motion Timelapse, Long Exposure Timelapse m.m.

Tilpass med tilbehør

Takket være tre utvendige skruefester kan man bruke Weebill Lab med et bredt utvalg tilbehør.

 

Det finnes også en ekstern follow-focusmotor for Weebill Lab, slik at du kan få en presis og jevn fokuskontroll med alle kamerasystemer. Ved hjelp av det følsomme innstillingshjulet på stabilisatoren kan du enkelt flytte fokus samtidig som du beveger deg og filmer.

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent ZHIYUN


Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
Logg inn for å skrive anmeldelse...
45861
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.