Zhiyun Smooth Q2

Superkompakt gimbal for mobilen

Varenr:123247
3 stk. Weblager
  • 3Hovedlager
  • 0Skøyen
100+ stk. Leverandørlager
1 399,-
-+
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Zhiyun Smooth Q2

 

Superkompakt gimbal for mobilen

 

Liten men kraftig – den nye motoriserte stabilisatoren Zhiyun Smooth Q2 inneholder mange smarte finesser som tar mobil filmproduksjon til et helt nytt nivå. Med sitt kompakte format og en batteritid på oppimot 17 timer er dette et ideelt tilbehør for vloggere og YouTubere!


Det beste kameraet er det du alltid har med deg, og i så måte er mobiltelefonen uten sidestykke. Med stadig forbedret bildekvalitet og mulighet til optisk zooming blir også mobilen mer og mer brukervennlig for kravstore brukere som YouTubere, vloggere og andre innholdsskapere. Nye Zhiyun Smooth Q2, en 3-akset motorisert stabilisator for mobiltelefoner, gir ikke bare stødigere videoopptak, med også en mykere og mer profesjonell følelse. Den gir også mange kreative muligheter til filmproduksjonen, takket være spesialeffekter som Dolly Zoom, Vortex Mode og motivfølgende modus.

Best av alt – det superkompakte designet gjør at man alltid kan ha denne gimbalen med seg!


Rask montering

Zhiyun Smooth Q2 er kompatibel med de fleste mobiltelefoner på markedet, også store premium-modeller med etui påmontert. F.eks. iPhone 11 Pro Max og Samsung Galaxy S10 Plus. Den justerbare holderen kan stilles inn på en maksimal bredde på 85mm, og fungererogså med mobilen plassert i høydeformat, perfekt hvis man vil filme for Instagram. Takket være et smart utformet hurtigfeste tar det også bare et øyeblikk å montere eller ta av telefonen.

Smooth Q2 er produsert av sterk og holdbar aluminiumslegering og har et behagelig håndtak med mykt silikonbelegg for å gi best mulig grep. En stor og brukervennlig joystick på håndtakets bakside gjør det enkelt å manøvrere gimbalen.


Mobil filmproduksjon på et nytt nivå

Zhiyun Smooth Q2 gir tilgang til en rekke spesialfunksjoner som tar filmproduksjonen til et helt nytt nivå. Following Mode stabiliserer rystelser, men tillater større bevegelser, slik at du kan sikte kameraet slik du vil, mens Pan Following Mode holder horisonten rett i bildet til enhver tid. Lock Mode låser gimbalen i ønsket retning, slik at kameraet hele tiden peker mot motivet uansett hvordan du beveger deg. Full Range POV Mode følger med i alle bevegelser, også hellinger, slik at videoen gir en god følelse av tilstedeværelse. Vortex Mode gir actionscener en ekstra dimensjon ved å snurre mobilen 360 grader rundt kameraets akse.

Sammen med appen Zy Play får man også tilgang til avanserte timelapse-opptak, panorama-fotografering og Object Tracking. Markér ønsket objekt på mobilskjermen, så sørger stabilisatoren for at det alltid befinner seg i bildet. Man kan også filme med en såkalt Dolly Zoom eller Vertigo-effekt, der mobilens zoom benyttes for å skape en dramatisk effekt som er brukt i mange klassiske Hollywood-produksjoner!


Batterilevetid for en full dags produksjon

De kraftige litiumion-batteriene i Smooth Q2 gir en driftstid på opptil 17 timer. Ladingen går fort og etter bare 3 timer er gimbalen klar for nye oppdrag. Den kan dessuten fungere som powerbank og brukes for å lade mobiltelefonens batteri så du ikke trenger å være redd for at gå tom for strøm midt i filmproduksjonen.

 

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Hovedkategori Stativ
Produktkategori Gimbal
Produkttype Gimbal
Produsent ZHIYUN


Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
63483
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.