64036 64036 64036 64036 64036

Zoom F6 Multispor opptager

6-kanals opptager

Varenr:123453
3 stk. Weblager
  • 3Hovedlager
  • 0Skøyen
7 495,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Zoom F6 Multitrack-Location/Field Recorder

Profesjonell feltopptak har aldri før vært så enkelt. Takket være at teknologien har blitt billigere og mer tilgjengelig, har vi hat en helt ny epoke med kreativitet. Med Zoom F4 når filmlyden helt nye nivåer. Med 6 inngangs-/8 spors opptak samtidig, suveren mikrofonforsterkning, og tidskoding med utrolig nøyaktighet, tilbyr F4 Hollywood-lyd foret indiebudsjett.
32-bit Float Innspilling

Ute i felten kan store svingninger i dynamikk være utfordrende. Høye lyder kan føre til klipping og stille lyder kan forsvinne i støyen. F6 bruker 32-biters floating opptak med to A/D-omformere for å fange både eksplosive og subtile lyder med full lydkvalitet - uten å justere gain!

For stedene som er vanskelig å nå

Robust nok til å motstå de mest krevende scenariene og liten nok til å passe inn i de tetteste mellomrom. F6 blir din go-to-opptaker.

Mic Preamps

F6 er utstyrt med seks profesjonelle preamps. Med et super-lavt noise floor (-127 dBu EIN), kraftig forsterkning (opptil 75 dB) og valgbare mik / linjenivåer for hver inngang, er F6 bygd for location sound.

Tidskode med presisjon

Hold sporene dine perfekt synkronisert, selv når du slår av opptakeren til lunsj. På eller av, F6s temperaturkompenserte krystalloscillator (TCXO) genererer tidskode med 0,2 ppm nøyaktighet.

Advanced Look-Ahead Hybrid Limiters

Ved opptak i 24-bit bruker F6 en avansert hybrid-limiter for å gi overbelastningsbeskyttelse. Ved å legge til en 1-millisekund forsinkelse, ser limiterne "fremover" og kan avverge klipping før den registreres.

Zoom AutoMix ™

Zoom AutoMix ™ lar deg holde øynene på det som skjer ved å automatisk justere nivåene på blandingen din for å redusere omgivelseslyd.

Teknisk info

Produktinformasjon

Gruppe 1 Lyd
Gruppe 2 Opptaker
Gruppe 3 Opptaker
Produsent Zoom


Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
64036
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.