99624

Zoom Q4 Handy Video Recorder

Varenr:128216
1 stk. Weblager
  • 0BarCode
  • 0Hovedlager
  • 1Skøyen
2 495,-
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoAlternativerAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Verden trenger lyttere og seere, men den hører til skaperne. Zoom-Q4 gir en ny dimensjon til musikken din. Den kombinerer HD video med høy oppløst lyd, og gir deg alt du trenger for å ta opp fantastiske videoer med utrolig lyd.

Q4 leverer en lydnyanse og kvalitet som langt overgår noe annet videokamera i sin klasse. De innebygde X/Y mikrofonene gir deg et imponerende stereoopptak som dekker et stort område, og samtidig fanger opp lydkilder i sentrum med klarhet og definisjon.

Zoom’s produkter har lenge satt standarden for bærbar lyd. Q4 redefinerer standarden i portabelt videoopptak.

Lyden er like viktig som bildet. Det er ikke nok å fange opp lyden av havet, du skal føle vannet boble under føttene. Q4 gir deg akkurat det. Med dens unike kombinasjon av høyoppløst 24-bit/96kHz lyd og high-definition 1080p video får du hele opplevelsen.

Det lille, fantastiske kameraet kommer med avtagbar LCD-skjerm, inngang for ekstern mikrofon,  utgang for hodetelefon, HDMI utgang, USB tilkobling og vindhette.

Bildefunksjoner som «concert lightning» og «night» gir deg optimalt opptak også i vanskelige forhold som sterke scenelys og i dårlige lysforhold.

Lyden er like viktig som videoen

Uten lyd mister video halvparten av effekten. Q4 gir en enestående lydkvalitet, rett ut av esken. Den innebygde X/Y-mikrofonen overgår alle andre innebygde mikrofoner på kameramarkedet i dag. Den lar deg ta opp høykvalitets lyd i stereo, med oppløsning på maks 96kHz i WAV-format. I tillegg har Q4 egen mikrofoninngang som lar deg koble til ekstern mikrofon.

HD-lyd møter HD-video.

Zoom-produkter har i en årrekke lagt lista når det kommer til portabel audioopptak. Q4 gjør nå det samme med video!

Profesjonelle videografer vet at lyd er like viktig som resten av filmen. Det er ikke nok å bare få med en diffus lyd av sjøen.. Man må høre bølgebrusen og vannet som bobler i strandkanten.
Q4 leverer nettopp denne opplevelsen takket være dens unike kombinasjon av høykvalitets lyd (24-bit/96k) og full-HD videoopptak.

X/Y Stereoopptak

Zoom Q4 er utstyrt med en X/Y vidvinkel-mikrofon med to elementer som er spesielt satt opp til å være sensitiv for lyd i front, og mindre sensitiv for lyd som kommer bakfra eller fra siden.
Den smarte plasseringen av mikrofonen gjør det enkelt å bruke vindhette, som lar deg bruke Q4 i krevende situasjoner, slik som utendørs.
Om ikke dette var nok har Q4 i tillegg innebygd low-cut-filter som brukes til å redusere lavfrekvensstøy.

HD-perspektiv

Q4 har et svært allsidig og fleksibelt design som er med på å "pushe" filmskapere det ekstra steget. Kameraet er kompakt, men er likevell kompatibelt med standard kamerastativer. Linsen har en vidvinkel på hele 130 grader og opp til 60 bilder i sekundet. Disse mulighetene sammen med den roterende skjermen gjør at du får detaljerte bilder i enhver situasjon.

Den roterende skjermen kan i tillegg fjernes om du har behov for et enda mindre kamera, eller kanskje du ønsker å bruke det som hjelmkamera. Demonterer man skjermen får man i tillegg utvidet batterilevetid.

Flere tilkoblinger

Q4er utstyrt med en rekke flotte funksjoner. I tillegg til å ha innebygd mikrofon i verdensklasse og roterbart display har den også inngang for ekstern mikrofon, hodetelefonutgang, micro-HDMI videoutgang og en UBS-tilkobling.

Alle disse funksjonene er noe som gjør at Sound1 har forhåndsbestilt flere av disse opptakerne, og gleder seg som noen unger til å teste dem!

Enkel lading

Q4 benytter et oppladbart Li-Ion-batteri, som enkel lades med et eget strømadapter (selges separat) eller via USB. Batterilevetiden er ca. 3 timer når man filmen i 720p/30fps, eller to timer om man benytter 1080/30fps.

Fleksible formater

Q4 tar direkte opp på SDXC-kort, og støtter opp til 128GB. Den har et stort utvalg video- og lydinnstillinger, slik at du er sikret å finne noe som passer ditt behov.
De tre HD-innstillingene gir maksimal videokvalitet, mens WVGA kan brukes om du trenger å spare plass på SD-kortet.
Q4 støtter to audioformater: WAV (opp til 24-bit/96kHz) for ukomprimert lyd, eller AAC for å spare plass.

Ta vare på minnene!

Den innebygde mikrofonen er produsert for å fange omgivelsene, og gi en realtisk lyd. Som ekstraprodukt får man kjøpt "guitar clamp", som lar deg feste Q4 på gitaren.

Fang opplevelsene fra et unikt perspektiv!

Kompakt, lettvekt og monterbart til hvilket som helst kamerastativ gjør Q4 perfekt for å brukes hvor enn det skjer.
Den har en skarp LCD-skjerm som kan roteres, eller fjernes helt for å minimere størrelsen og strømforbruket.

En sensor tilpasser automatisk kamera etter omgivelsene slik at du aldri går glipp av noe. I tillegg kan du selv velge mellom flere brennvidder.

Q4 kan også sende digital data til DAWs eller videoredigeringsprogrammer slik som iMovie og Final Cut Pro.

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent Zoom


Alternativer
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
Logg inn for å skrive anmeldelse...
99624
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.